De Sint kan in december ook op kantoor langskomen met dit snoepgoed

De Sint kan in december ook op kantoor langskomen met dit snoepgoed

1 juni 2022 0 Door Sander

De komst van de Sint wordt in Nederland door veel mensen gevierd. Sinterklaas is dan ook een feestdag waar veel families van kunnen genieten. De kinderen zijn altijd natuurlijk erg blij met de cadeaus die zij krijgen van Sinterklaas. Daarnaast is het voor de ouders vaak vooral een avond die gezellig met familie gespendeerd kan worden. Uiteraard zullen de ouders daarbij soms ook een cadeautje krijgen. Op deze manier zorg je voor een gezellige tijd met de familie. In december zal er echter ook gewoon gewerkt moeten worden. Daarom is de kans aanwezig dat je de dagen voor en na Sinterklaas op het kantoor zal zitten. Hoewel dat niet altijd even prettig zal zijn, kan je in ieder geval wel het jaar goed afsluiten op het werk. Toch is het vanuit het bedrijf ook mogelijk om de sferen van de Sint in het bedrijf terug te laten komen. 

 

Chocoladeletters 

De sferen van de Sint kan je op veel verschillende manieren laten terugkomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor de zoetwaren van de Sint. Sinterklaas staat natuurlijk bekend om genoeg zoete snoepjes uit te delen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor strooigoed, maar de chocolade van de Sint valt vaak nog meer in de smaak. De chocolade letter is een zeer bekende variant van het snoepgoed van Sinterklaas. Veel mensen vinden het dan ook leuk om een letter te krijgen van hun eigen naam. De beginletter van jouw naam van chocolade zorgt ervoor dat je toch op een leukere manier kan genieten van de letter. Er zijn verschillende soorten chocolade waar je uit kan kiezen voor de chocoladeletter. Zo kan je kiezen voor melk, pure of witte chocolade. 

 

Strooigoed 

Naast de chocoladeletters zijn er ook andere soorten strooigoed waar je voor kan kiezen. Hiermee kan je het personeel op kantoor in de juiste sferen houden. Door strooigoed uit te delen aan het personeel zal iedereen extra kunnen genieten van de feestdagen. De beste variant van strooigoed rond de dagen van de Sint zijn natuurlijk de pepernoten. Je kan er dan ook voor kiezen om deze op de werkvloer uit te delen aan het personeel. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om tussen het werk door soms even een pepernootje te eten. Daarnaast kan je ook kiezen voor een mix, waarbij je pepernoten, schuimpjes en misschien zelfs marsepein zal vinden. Hiermee verras je het personeel in het bedrijf dus op een leuke manier rond de dagen van Sinterklaas.