Dit geef je cadeau op Moederdag

Dit geef je cadeau op Moederdag

2 mei 2023 0 Door Sander

Nederland kent een aantal vaste tradities. Op bepaalde dagen zetten we graag wat mensen in het zonnetje zoals op de dag van de secretaresse, de dag van de zorg en natuurlijk Moederdag, een van de oudste dagen waarop we van oudsher mensen in het zonnetje zetten. Hoewel Moederdag niet meer weg te denken is uit Nederland bestaat deze dag eigenlijk nog net zo heel lang. In lang vervlogen tijden deed men wel aan het vereren van moeder figuren zoals moedergodinnen in Griekenland en natuurlijk Maria in de Katholieke kerk maar de officiële eerste echte Moederdag vond plaats in de Verenigde Staten in 1908. Het was een dag waarop de waardering voor moeders uitgesproken werd. Het was georganiseerd door Anna Marie Jarvis, die op deze manier haar eigen moeder wilde herdenken omdat zij in de Amerikaanse Burgeroorlog voor voedsel en medicijnen voor hulpbehoevende moeders had gezorgd. Het idee sloeg aan en in 1914 werd door de toenmalige president van de Verenigde Staten, Woodrow Wilson, elke tweede zondag van mei officieel tot Moederdag verklaard. In 1916 haalde het Leger des Heils Moederdag naar Nederland. Dat bleek in eerste instantie niet zo succesvol maar in 1924, toen men de bloemenverkoop wilde stimuleren met campagnes, wel. Want bloemen zijn van oudsher het cadeau om te geven op Moederdag. Maar je kunt natuurlijk ook iets heel anders geven namelijk sieraden.

Sieraden: mooi om te krijgen

Met sieraden doe je je moeder waarschijnlijk een heel groot plezier. Denk bijvoorbeeld aan gouden armbanden dames van Blush Jewels. Deze prachtige 14 karaats armbanden zijn in allerlei variaties te krijgen. Blush Jewels staat bekend om de verfijnde en fraaie uitvoering van hun sieraden. Zij beschouwen het dragen van sieraden als iets moois en intiems waar je veel plezier aan kan beleven en wat ervoor zorgt dat je je nog beter en mooier gaat voelen. En dat is natuurlijk ook precies het gevoel dat je je moeder wilt geven.

Koop online

Die sieraden van Blush Jewels zijn makkelijk online te kopen en je hebt een zeer ruime keuze. Zo vindt je makkelijk het sieraad wat echt bij jouw moeder past. Dus wil je je moeder dit jaar eens extra in het zonnetje zetten? Koop dan eens een mooi sieraad voor haar. En natuurlijk kun je daar een mooie bos bloemen bij doen want daar scoor je altijd mee. Zo maak je deze Moederdag voor jouw moeder onvergetelijk.