Een klein kerstpakket wordt ook op prijs gesteld

Een klein kerstpakket wordt ook op prijs gesteld

30 november 2022 0 Door Sander

Je hoeft echt niet altijd groots uit te pakken om iedere medewerker in je bedrijf een kerstpakket te geven. Je kunt er net zo goed voor kiezen om een klein kerstpakket te geven. Het is momenteel voor veel bedrijven niet gemakkelijk om het hoofd boven water te houden. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om dit jaar even over te slaan. Maar heb je de mogelijkheid en een klein beetje budget? Dan kies je gewoon voor een klein kerstpakket. Een klein kerstpakket is, bijvoorbeeld, verpakt in een kerstsok en bestaat uit wat lekkers en misschien een speelgoedje. Meer hoeft niet.

Met een klein kerstpakket zijn je medewerkers ook vast blij

Je medewerkers hebben vast ook in de gaten dat het soms even minder gaat. Zij zijn alleen al blij dat ze iets krijgen, al is dat dan een klein kerstpakket. Het gaat immers om het idee. Een klein kerstpakket kan ook zeer de moeite waard zijn en, zeker wanneer je medewerkers al nergens meer op rekenen, een grote verrassing. Het geven van een kerstpakket, groot of klein, is niet verplicht. Maar hoe leuk is het om toch met deze traditie mee te kunnen doen? Je kunt ook iets anders doen dan een klein kerstpakket geven.

Maak er een feestje van

Een kerstfeestje is pas compleet als iedereen in z'n lelijkste kersttrui aanheeft en er kerstkransjes bij de koffie worden geserveerd. Je kunt dit nog leuker maken door een heuse kerstborrel te organiseren. Wil je liever geen alcohol schenken in je bedrijf? Dan organiseer je een gezellige kerstlunch. Zorg voor kerstbrood, warme chocolademelk met slagroom en andere heerlijkheden. Je zult zien dat je medewerkers zeer ontspannen zullen zijn en dat de leukste anecdotes worden opgehaald. Wil je de mensen dan toch nog iets mee naar huis nemen? Kies dan voor een klein kerstpakket of een kerstpakket borrelplank. Een feestje is altijd welkom!

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar, ook op het werk

Je ziet het al bij veel bedrijven. De kerstverlichting wordt al opgehangen en de kerstboom wordt al neergezet. Je kunt natuurlijk nog even wachten tot Sinterklaas is geweest en dan pas beginnen met versieren van het bedrijf. Maar niet alleen de decoraties zorgen voor deze leuke sfeer. Je merkt ook aan je medewerkers dat de sfeer anders is. Meer ontspannen. Toch wordt er in veel bedrijven tot het einde van het jaar heel hard gewerkt. Alleen staat nu de radio op een kerstzender.