Groepsaccommodatie Drenthe 25 personen zeer geschikt voor teambuilding!

Groepsaccommodatie Drenthe 25 personen zeer geschikt voor teambuilding!

8 juli 2022 0 Door Sander

Inmiddels zijn we weer in ons "normale" doen op het werk. We gaan weer naar kantoor en kunnen daar ons werk weer achter ons laten na een lange dag. Maar het is wel weer even wennen. Je zit nu weer van 9.00 uur tot 17.00 uur achter je computer en in fysiek overleg. Dat kan best even lastig zijn als je de afgelopen twee jaar, net als veel meer mensen, vooral thuis hebt gewerkt en je meetings online hebt bijgewoond. Het is dan een goed idee om eens iets te doen aan teambuilding. Dit kan bij groepsaccommodatie Drenthe 25 personen. Je kunt hier dus met 25 personen terecht en groepsaccommodatie Drenthe 25 personen is van alle gemakken voorzien.

Zelf koken in groepsaccommodatie Drenthe 25 personen?

Wanneer je met zo'n grote groep op pad bent, is het wel zo fijn als de taken een beetje worden verdeeld. Deel de taken zo in dat mensen die elkaar nog niet zo goed kennen met elkaar iets moeten presteren. Dat kan gaan om koken. In groepsaccommodatie Drenthe 25 personen zijn pannen en alle keukengerei beschikbaar voor 25 personen. Zeker iemand die nog nooit voor zo'n grote groep heeft gekookt kan daar wel van onder de indruk zijn. In groepsaccommodatie Drenthe 25 personen moeten jullie er tijdens de teambuilding voor zorgen dat iedereen voldoende te eten krijgt. Dat is alvast de eerste uitdaging!

Ga klootschieten!

Vanaf je groepsaccommodatie Drenthe 25 personen stap je zo de natuur in. Schitterende wandelroutes door bossen en over de heide. Maar alleen maar wandelen is nu niet direct echt teambuilden. Deel teams in en ga klootschieten. Dat is een soort van jeu de boules maar dan terwijl je een parcours aflegt. Dit kan een speciaal klootschiet-parcours zijn, maar het kan op iedere wandeling over onverharde paden. Je zult merken dat je steeds fanatieker wordt en dat het de onderlinge band in het team versterkt.

Niet naar Drenthe? Wat denk je van Ameland?

Boek een Ameland groepsaccommodatie voor een bijzondere paar dagen op Ameland. Je kunt hier ook werken aan meer saamhorigheid binnen het team, maar ook gewoon lekker uitwaaien op het strand of in de duinen met z'n allen. Ga er heerlijk fietsen (huur eens een paar tandems) of speel spellen op het strand. Het kan allemaal in één van de vele luxe groepsaccommodaties op dit schitterende Waddeneiland. Je zult zien dat je complete team weer vol energie terugkomt van dit teambuildingsuitje en dat het bedrijf daar enorm van profiteert!