Laminaat: hier moet je zijn

Laminaat: hier moet je zijn

1 april 2022 0 Door Sander

Onlangs besloten we naar een nieuw pand voor ons bedrijf te verhuizen. We zaten voorheen in een slecht bereikbaar klein dorpje wat prima paste bij de beginstatus van ons bedrijf, maar minder bij de groei die we inmiddels doormaakten. Het was voor ons nodig om centraal en goed bereikbaar te zijn en het liefst in een stad die mensen in ieder geval van naam kennen. Zeker ook omdat we ambities richting het buitenland hadden. Onze klanten vanuit het buitenland moesten ons ook makkelijk kunnen bereiken. Onze keus viel op Den Haag, onze regeringsstad waar een paar mooie, goed te bereiken bedrijventerreinen omheen liggen. Er waren stations in de buurt en uiteraard ligt Rotterdam/ The Hague airport dichtbij. We vonden al snel het juiste pand en we verheugden ons erop om hier te gaan beginnen. Maar voor het zover was, moesten we natuurlijk het pand nog wel opknappen en bedrijfsklaar maken. Dat zorgde nog wel voor de nodige kopzorgen. Onze eerste zorg was de vloer. Een parket groothandel moest daar uitkomst in bieden.

Parket groothandel: ruime keuze

Een parket groothandel biedt ruime keuze aan allerlei laminaatvloeren. Bovendien zijn ze gericht op bedrijven wat wel zo handig is. Ze weten welke eisen je als ondernemer stelt. Even zoeken op laminaat groothandel Den Haag en je komt al snel bij een goede leverancier van parketvloeren. We bleken een ruime keuze te hebben. Zo was het mogelijk een houten vloer te laten aanleggen. Het bedrijf heeft een eigen bosterrein in Bosnië waar het hout vandaan komt en desgewenst roken, schuren, schaven of borstelen ze het hout. Een houten vloer geeft een kantoor een mooie, natuurlijke en luxe uitstraling. Maar ook laminaat, dat tegenwoordig van goede kwaliteit is, biedt diverse mogelijkheden. Dat heeft ook te maken met hoe je het legt bijvoorbeeld in een visgraad model of in een Hongaarse punt.

Kantoor in Den Haag

Het is prettig dat er een parket groothandel in de buurt is die goed meedacht met onze inrichting. De vloer was snel gekozen en inmiddels gelegd. Waarna we ons konden bezighouden met de verdere inrichting. Inmiddels houden we kantoor in Den Haag zoals dat heet en het bevalt ons, maar vooral onze klanten, erg goed. Ze bezoeken ons veel en we krijgen regelmatig complimenten over de inrichting en de vloer. We hebben geen spijt van onze keuze om een kundig bedrijf op het gebied van vloeren in te schakelen. Dus heeft u een kantoor in Den Haag: ga opzoek naar laminaat groothandel Den Haag.