Op goedkope vakantie in eigen land 

Op goedkope vakantie in eigen land 

29 april 2022 0 Door Sander

Heb je een te klein budget om naar het buitenland op vakantie te gaan? Dan is dat zeker geen probleem aangezien je ook prima in Nederland vakantie kan houden. Nederland heeft namelijk veel leuke plekken, maar ook veel uitstekende vakantieparken. Ook zijn de vakanties in Nederland goedkoper dan een vakantie naar het buitenland. Hier vind je meer informatie over het vinden van een goedkope vakantie in Nederland. 

Bekijk veilingen op een veilingwebsite

Het komt wel eens voor dat vakantieparken te weinig boeking ontvangen en dan worden de vakantiehuisjes geveild. Hier kan je dan prima aan meedoen als je een klein budget hebt aangezien de vakantiehuisjes voor een lager bedrag geveild worden. Houd er wel rekening mee dat als je een veiling wint, dat je ook veilingkosten moet betalen. Ook komt het heel vaak voor dat er een vakantiehuisje aangewezen word of dat er vervelende voorwaarden aan zijn verbonden. Doe daarom altijd onderzoek naar het vakantiepark en het vakantiehuisje dat geveild word. Vakantiepark Noordwijk houd regelmatig veilingen en dit doen ze ook wel eens via hun eigen website, het is het dus zeker waard om de website in de gaten te houden. 

 

Ga in het laagseizoen op vakantie 

Vakantieparken weten dat als het zomervakantie is, dat er veel vraag is naar vakantiehuisjes op vakantieparken. Daarom verhogen vakantieparken de prijs aanzienlijk, maar dat is ook logisch. Als je een erg klein budget hebt, maar toch eens vakantie wilt vieren, dan kan je het beste de zomervakantie overslaan en voor een andere periode boeken. Het kan wel eens voorkomen dat je dan meer dan de helft goedkoper uit bent en ook is het vakantiepark rustiger. In de zomervakantie kan het namelijk erg druk zijn. 

 

Bezoek een budget vakantiepark

Als je geen hotels Zeeland kan betalen of je bent met te veel mensen die het niet kunnen betalen, dan kan je er altijd voor kiezen om een budget vakantiepark te bezoeken. Budget vakantieparken richten zich namelijk enkel op personen die het wat minder hebben of gewoon minder te besteden hebben. Dit is dus een uitstekende optie als je op zoek bent naar een goedkope vakantie in Nederland. Er zijn voldoende budget vakantieparken in Nederland en in vrijwel elke provincie is er wel een te vinden. Het boeken van een budget vakantiehuisje op een vakantiepark kan je het beste altijd doen via de website van het vakantiepark zelf. Boekingssites hebben vaak nooit budget vakantiehuisjes op de website staan.