Opblaasbare voortenten

Opblaasbare voortenten

3 juni 2022 0 Door Sander

Opblaasbare voortent

Als je op vakantie gaat met de caravan of de camper, herken je vast het probleem dat het moeilijk,  tijdrovend en frustrerend is om de tent op te zetten. Ook als het even geen mooi weer is, maar regenachtig of stormachtig wil je kunnen genieten van het mooie weer of buiten kunnen zitten zonder dat je nat wordt bij regenachtig of winderig weer. De opblaasbare voortent is een eenvoudig middel om dit te kunnen realiseren zonder dat het een tijdrovend of frustrerend proces is. In de kampeerwereld zijn er innovaties waardoor het gemakkelijker wordt om de opblaasbare voortent op te zetten. Alle ongemakken van het opzetten van een voortent zijn verdwenen bij het aanschaffen van de opblaasbare voortent.

De opblaasbare voortent is licht en gemakkelijk mee te nemen. Ook is het voorzien van ramen en deuren. Dankzij de stormwanden kan de tent tegen slecht en winderig weer. Het metalen frame is weggelaten en vervangen door een opblaasbaar frame. De voordelen hiervan zijn dat het opblaasbare voortenten lichter zijn en dus gemakkelijker mee te nemen.

De Doréma Quick ’n Easy voortent is een populaire opblaasbar voortent van dit moment, en is verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn echter ook andere soorten opblaasbare voortenten beschikbaar die aan je wensen kunnen voldoen. Natuurlijk is het mogelijk om het assortiment opblaasbare voortenten in de showroom te komen bekijken.

Stassar

In de webshop van Stassar bestel je gemakkelijk en snel verschillende kampeerproducten tegen een scherpe prijs waarbij je keuze hebt uit vele modellen. Zo kun je bijvoorbeeld tenten, voortenten, caravans en kampeermeubels bestellen bij dit Limburgse bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van vrijetijdsbesteding, outdoor en kampeerartikelen. De verzending van de producten is gratis bij een aankoopprijs vanaf 50 euro. Het bekijken van verschillende opblaasbare voortenten is geen probleem, want Stassar heeft een ruime showroom van 22.000 vierkante meter. De vakkundige medewerkers staan klaar om advies te geven over welke opblaasbare voortent het beste past bij jouw situatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om eenvoudig online te bestellen.

Stassar heeft een gedeelte van het bedrijf ingericht als zwembaden showroom met baden in alle soorten en maten. De zwembadafdeling uitgebreid met een ruim assortiment Spa’s. Verder heeft de afdeling Outdoor in zowel binnen- als buitenland reputatie opgebouwd vanwege de ruimte keuze op het gebied van kleding, wandelschoenen, rugzakken, slaapzakken en zakmessen. Ook kun je bij Stassar terecht voor bijvoorbeeld tentreparaties, verandawanden, spandoeken, afdekzeilen en winterzeilen voor je zwembad.