Weg met dat barrel

Weg met dat barrel

14 juni 2022 0 Door Sander

Jarenlang, dag in en dag uit stap je in je autootje en rijd je van hot naar her en weer terug. Zo nu en dan krijgt de auto een beurt en neem je hem mee naar de wasstraat. Maar ooit komt er een moment dat het gewoon op is. Het is tijd om afscheid te nemen van je racemonster. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Hoe, wat en waarom

Hopelijk heb je lang van je auto kunnen genieten. Misschien was het je eerste en heb je hem voor een goede prijs tweedehands op de kop kunnen tikken. Of misschien heb je hem bij de dealer weggereden en ben je na 20 jaar wel toe aan iets anders, heb je hem ‘op’ gereden. Een auto moet wel veilig zijn en gaat niet voor eeuwig mee. Maar ja, wat moet je dan met die hoop ijzer waar nu geen beweging meer in zit?

Gebruik de onderdelen

Als je een beetje handig bent aangelegd en van knutselen en monteren houdt, kan je de auto-onderdelen nog wel gebruiken voor andere projecten. Delen die nog goed zijn, kun je weer inzetten bij een andere auto bijvoorbeeld. Maar goed, dat is over het algemeen alleen maar het geval als je voor de auto als geheel geen goede prijs meer kan krijgen en dit soort projecten tof vindt om op te pakken. Als dat niet het geval is, wil je er waarschijnlijk gewoon van af.

Niks meer mee te maken

Gelukkig kan je snel je sloopauto verkopen en wel via de website van osw.nl. Hier nemen ze het ding graag van je handen. Je meldt je auto als het ware gewoon aan en zij nemen het vanaf dan over. Je hoeft dus zelf geen koper te vinden en deals te sluiten. Ook dat doen zij voor je. Jij gaat met hen in zee en voor je het weet, heb jij je geld en ben je van je auto af. Ook je motor snel verkopen kan via deze partij.

Jouw nieuwe vervoersmiddel

En als dat allemaal achter de rug is, kan je gaan kijken naar een vervangend model. Misschien wil je wel overgaan op een elektrisch vervoersmiddel. Of misschien houdt het voorlopig gewoon even zo en spaar je voor de motor of de auto van je dromen. Hoe het ook zij, jouw oude wagen of motor is in ieder geval geen probleem meer!