Wist je dat er zoiets bestaat als design radiatoren voor de badkamer?

Wist je dat er zoiets bestaat als design radiatoren voor de badkamer?

28 juni 2022 0 Door Sander

Wist je dat er zoiets bestaat als design radiatoren badkamer? Niet? Dat verbaast ons niet, want er zijn veel mensen die denken dat radiatoren vooral nuttig zijn, in plaats van nuttig en mooi. Het handige aan een radiator an sich is natuurlijk dat de warmte goed door de ruimte verdeeld wordt en in het geval van een radiator in de badkamer dat je handdoeken sneller droog worden door ze over de radiator te hangen.

Mooie design radiatoren voor de badkamer

Maar vaak zien ze er niet zo heel mooi uit, deze radiatoren. Ze zijn wit en horizontaal geplaatst en je wilt ze het liefst verbergen onder de handdoeken. Bij design radiatoren voor de badkamer is dat wel anders. Kies bijvoorbeeld voor een matzwarte, verticaal geplaatste variant en ervaar hoe je badkamer een stap in de 21e eeuw maakt. Hij is nu klaar voor de toekomst. Een stijlvolle en praktische toekomst. Door zo’n prachtige en tegelijkertijd praktische design radiator in je badkamer op te hangen, krijgt je badkamer direct een stuk meer klasse.

Voor iedereen de design radiator die bij hem of haar past

Je hebt ze tegenwoordig in veel ontwerpen, formaten en kleuren, deze design radiatoren. De meestvoorkomende zijn wit of zwart. Kies er eentje die past bij jouw badkamerinterieur.  Denk ook zeker aan het ontwerp en hoe deze aan de muur hangt, namelijk verticaal of horizontaal. De meeste radiatoren voor in de badkamer hangen verticaal en zijn geschikt om maximaal twee handdoeken op te warmen. Wie kan een warme, droge handdoek nou weerstaan na het douchen? Wij niet. De rest van je handdoeken zou je – als je ze niet gebruikt – kunnen bewaren in een badkamermeubel of een handdoekrek badkamer .

Badkamer handddoekrek voor je handdoeken

Zo’n handdoekrek is ideaal om al je handdoeken op een mooie manier onderdeel van je badkamer-uitstraling te laten maken. Je ziet ze namelijk hangen en door de kleur van je handdoeken weer te laten matchen met je interieur, zal het dus een geheel worden. Door voor een open variant te kiezen, creëer je ook nog eens extra ruimtelijkheid. Of kies ervoor om alleen de handdoeken die je gebruikt aan het badkamer handdoekrek te hangen en de rest op te bergen in bijvoorbeeld een badkamermeubel. Het is maar net wat jij mooi vindt passen in je eigen badkamer.